Cégünkről

SZOVIKER Szolgáltató, Vegyesipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A SZOVIKER múltja 1951-ig vezethető vissza a Vegyes KTSZ megalakulásával.Jelenlegi  névvel, korlátolt felelősségű társaságként 2000. óta működik. Tulajdonos váltás a Kft-nél 2004. évben volt, azóta a cég dinamikusan, folyamatosan növekszik.Székhelyünk és egyben telephelyünk Mátészalkán található az M3-as autópályától 7 km-re. A gyártóüzem területe 3300 m², melyhez még szociális és adminisztratív épület tartozik. A cég jelenlegi teljes alapterülete 12.000 m².

A Szoviker Kft. 100%-ban magyar magántulajdonú cég. Főtevékenységünk az építőipari generál kivitelezés és acélszerkezetek gyártása.A jelenlegi létszám 28 fő, melynek összetétele és létszáma a szakmai igényeknek és a cég fejlődési irányának megfelelően, folyamatosan változik. A dolgozóink döntő többsége többéves szakmai múlttal, kiváló tapasztalattal rendelkezik.Társaságunk alapvetően a térségben adódó kivitelezési feladatok ellátásában vesz részt, de vállalkozunk nagyobb távolságra lévő munkák elvégzésére is. Megrendelői körünk igen változatos, önkormányzatok, vállalkozások, és magánszemélyek egyaránt.Vállalkozásunk megbízhatóságát, jó hírét bizonyítja az is, hogy számos visszatérő, állandó partnerünk mellett, több új megrendelő is igénybe veszi szolgáltatásainkat.  A Szoviker Kft. rendelkezik általános építés-szerelés és vagyonbiztosítással. Cégünk azt vallja, hogy a jó munkavégzés alapfeltétele, a megfelelő színvonalú gépi felszereltség és technikai háttér. Ezen feltételeket igyekszik támogatni a vállalat azzal, hogy dolgozóinak a megfelelő munkavégzéshez, minőségi szerszámokat, földmunkához és anyagszállításhoz a legújabb gépjárműveket biztosítja. Gépparkunk állapotát folyamatosan figyelemmel követjük és szükség esetén szervizeljük, a még hatékonyabb működés érdekében.

2013
óta foglalkozunk generálkivitelezéssel
1
ÉPÜLETET ÉPÍTETTÜNK
1
TONNA ACÉLT MUNKÁLTUNK MEG

Alapelveink

Ügyfélközpontú

A cég a megrendelő igényeit tartja szem előtt.

Megbízhatóság

Vállalt feladatait megbízhatóan, határidőre teljesíti.

Garancia

Munkáira garanciát vállal.

Gazdaságos és hatékony

Hatékonyan és gazdaságosan szolgáltat.

Profi szervezet

Profi szervezettel, képzett és gyakorlott munkatársakkal, korszerű technológiai berendezésekkel dolgozik.

Cégünket stabil, fejlődő, a kihívásoknak megfelelő vállalkozásként kívánjuk működtetni.Célunk az egyre fokozódó piaci versenyben a már ismert, illetve leendő megrendelőink folyamatos és még szélesebb körű kiszolgálása.Vállalkozásunk teljes egészében a tervezés fázisától, az építkezés kezdetén át, a teljes körű kivitelezésig végig szorosan együttműködik megrendelőinkkel.Mindenben a megrendelőink igényeinek megfelelő technológiájú építési módot ajánlja és választja, kitűnő minőségben, versenyképes áron és pontos teljesítési határidővel.Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy keressen bizalommal!

Szeretné látni a referencia munkáinkat?

Lépjen kapcsolatba velünk

szoviker.hu

szoviker@gmail.com

+(44) 502-629